? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Jogi nyilatkozat

Kedves Látogatónk!

Azzal, hogy Ön belép a www.eskuvo-trend.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, elõfizetõje a rendszer egyik szolgáltatásának sem.


SZERZŐI JOGOK

Az eskuvo-trend.hu szájton található tartalom a Pozitívum and Partners Kft. szellemi tulajdona!

A Pozitívum and Partners Kft. fenntart minden, a webes felület bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Pozitívum and Partners Kft. elõzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a webszájt egészének vagy részeinek (szöveg, fotó, grafikai dizájn, struktúra, koncepció, színvilág, videóanyag, adatszerkezet, program stb.) feldolgozása, másolása és értékesítése. A webszájt tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult az internetes oldal így sokszorosított részének további felhasználására, kereskedelmi forgalomba hozatalára, terjesztésére, adatbázisban tárolására, letölthetõvé tételére.
A Pozitívum and Partners Kft. oldalai teljes egészében szerzõi jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos! Tilos továbbá a Kft. elõzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai mûvelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.


A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A webszájttól értesüléseket átvenni csak a webszájtra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevõ nem módosítja az eredeti információt,
illetve a webszájtra utaló egyértelmû hivatkozást minden közlésnél feltünteti.Partnereink honlapunkon felhasznált információi és fotói szerzõi jogvédelem alatt állnak: a személyes felhasználás kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban újra közölni, akár részben vagy egészben.

 A Pozitívum and Partners Kft. hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért, a reklámokban szereplő információkért felelõsséget nem vállal.

 

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva